21.6.2021. 20:22
0
Raza Mujanović: Niko nema srce kao mi. Raduj se narode!
Najbolja košarkašica i sportistkinja Bosne i Hercegovine svih vremena Razija Mujanović nakon slavlja s košarkašicama BiH koje su pobjedom nad Hrvatskom plasirale se u četvrtfinale Eurobasketa na društvenim mrežama podijelila je prve utiske.

"Nikad nas nemojte otpisati! Ako vas zanima šta je košarka sa svim svojim elementima, onda mislim da je ova ekipa primjer za školske udžbenike. Bosna i Hercegovina je među 8 najboljih u Evropi! Čista emocija i košarka sa izvornim postavkama. Niko nema srce kao mi. Raduj se narode, mi igramo za vas", napisala je Mujanović.

Podsjetimo, košarkašice Bosne i Hercegovine su izborile četvrtfinale Eurobasketa današnjom pobjedom nad Hrvatskom rezultatom 80:69 i prvi put u historiji ušle među osam najboljih selekcija u Evropi.

(NAP)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.