15.7.2021. 9:22
0
Fenomenalna utakmica u NBA finalu: Bucksi izjednačili rezultat protiv Sunsa
Košarkaši Milvaukeeja su u četvrtoj utakmici velikog NBA finala pobijedili Phoenix Sunse rezultatom 109:103 i tako izjednačili rezultat na 2:2 u seriji.

Middleton je vodio domaće do pobjede sa 40 poena, šest skokova i četiri asistencije dok je Antetokounmpo dodao 26 uz 14 skokova i osam asistencija. Lopez je susret završio sa 14 poena, a Holiday je dodao 13 uz po sedam skokova i asistencija. Još je dvocifren bio Connaughton sa 11 poena i devet skokova. 

Na drugoj strani Booker je postigao 42 poena uz dvije asistencije dok je Crowder dodao 15 uz osam skokova i tri asistencije. Još su dvocifreni bili Johnson i Paul sa po deset poena. Paul je dodao sedam asistencija i četiri skoka, prenosi S1.


(Admir Oručević)

NBA
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.