22.7.2021. 12:14
0
Oglasio se Musin menadžer: Siguran sam da je Džananov potpis iznenadio mnoge i ostavio brojne nedoumice, ali sam potpuno siguran da je to fantastičan potez
Poznati srbijanski menadžer Miodrag Ražnatović oglasio se na društvenim mrežama i komentarisao jedno od najvećih iznenađenja prelaznog roka. Bivši NBA košarkaš iz BiH, Džanan Musa (22) prešao je prošle sezone iz Brooklyna u Efes, a sada se spustio za nekoliko stepenika niže - u Breogan, piše Mondo.

I dalje veliki talenat evropske košarke potpisao je za povratnika u špansku ACB ligu i tako iznenadio mnoge, s obzirom na svoju reputaciju i donedavni status NBA igrača. Njegov menadžer Miodrag Ražnatović oglasio se o ovom potpisu u toku noći, porukom da shvata da će mnogi biti iznenađeni, ali da je on uvjeren da je Musa napravio pravi potez.

- Siguran sam da je potpis Džanana Muse, bivšeg igrača Netsa i Anadolu Efesa, za povratnika u ACB ligu, Breogan, iznenadio mnoge i ostavio brojne nedoumice, napisao je Ražnatović.

- Ja sam, pak, potpuno siguran da je to fantastičan potez i da će jedan od najvećih evropskih talenata dobiti minute i ulogu koju zaslužuje! I jedno i drugo mu je neophodno da bi ponovo došao na nivo kome pripada! Sa izuzetno velikim nestrpljenjem očekujem njegov debi u najjačoj evropskoj ligi i unaprijed se veselim partijama koje će pružati, dodao je poznati agent.

Musa je seniorsku karijeru počeo u Cedeviti, u Americi je bio od 2018. do 2020, a ove sezone nije mnogo igrao za Efes. U dresu novog šampiona Evrope nastupio je samo 12 minuta u Euroligi, i to na četiri utakmice zbirno.

Sada je pred krilom iz Bihaća novi početak.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.