9.9.2021. 21:05
0
KK Široki domaćin memorijalnog turniru u spomen na osnivače kluba
Na 21. memorijalnom turniru koji se igra u spomen na osnivače, igrače i djelatnike HKK Široki Stanka Jelčića Ćanku, Vinka Soptu Kiku, Vitomira Buntića i Jozu Soptu, pored domaćina sudjeluju Sloboda, Zrinjski i Leotar.

U petak, 10. rujna, na programu su polufinalni susreti u kojim se sastaju Zrinjski – Sloboda (17:45 sati) i Široki – Leotar (20 sati). U subotu se od 16:45 igra utakmica za treće mjesto, a finale od 19 sati.

- Sve je spremno za naš tradicionalni turnir. Pozivam publiku da dođe vidjeti jedan novi Široki. Moram priznati da imamo dosta upita vezano za ABA ligu 2, mogu samo reći da smo u kontaktu sa ljudima iz tog natjecanja i mi se nadamo da će se to na kraju pozitivno završiti - kazao je predsjednik kluba Igor Jelčić na konferencija za novinare.

Trener Širokog Danijel Jusup kazao je kako je u odnosu na prošlu sezonu došlo do velikih promjena u igračkom kadru, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će igrači reagirati.

- Svi igrači su zdravi osim Nikole Lebe koji se, nažalost, teško ozlijedio. U planu je dovesti još jednog igrača i to na poziciji organizatora igre. Trebamo biti strpljivi jer je ovo dosta nova ekipa u odnosu na prošlu sezonu. Dobro radimo, pripremamo se i nadam se da ćemo spremni biti za ovo što nam slijedi - dodao je Jusup.

Josip Bilinovac, koji se nakon šest godina vraća u matični klub, kazao je kako se raduje povratku u redove Širokog.

- Drago mi je da sam se vratio u svoj klub. Dosta se toga promijenilo otkada sam otišao, no sigurno će biti zanimljivo. Atmosfera je dobra, dobro se radi, mi igrači se ne opterećujemo previše koje ćemo sve lige igrati, na nama je da treniramo i spremni dočekamo sve izazove – izjavio je Bilinovac.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.