20.3.2022. 13:09
0
Novi skandal trenera Igokee: "Kome ti više objašnjavaš pi*da ti materina"
Na utakmici protiv Partizana je ponovo došlo do verbalnog duela između Dragana Bajića, trenera Igokee i igrača Alekse Radanova.

Kada igraju Partizan i Igokea u centru pažnje su Bajić i Radanov. Bar je tako bilo u dosadašnja dva duela ovih timova, piše Mondo. U Laktašima je došlo do žestoke svađe na klupi, a nešto slično se ponovilo na meču u Beogradu.

Partizan je slavio sa 83:70, ali se najviše priča o jednom momentu koji se dogodio početkom druge četvrtine. Gosti su tada imali vosstvo (22:24), da bi onda Madar pogodio, Bajić je odmah odreagovao i tražio time-out. Tada je došlo do novog sukoba na klupi.

Trener gostujućeg tima je bio bijesan na Radanova zbog grešaka i zbog nekih reakcija na terenu. Stavio mu je to do znanja tokom minuta odmora.

- Šta, kome ti više objašnjavaš pi*da ti materina i košarka tvoja. Kome objašnjavaš više!? Tri lopte si izgubio - vikao je Bajić.

(A. Balićevac)

 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.