21.3.2022. 8:54
0
Nurkić nije mogao izdržati provokaciju na parketu: Oteo mobitel navijaču i bacio ga
Naš NBA centar nije mogao izdržati provokaciju na parketu: Jusuf Nurkić oteo mobitel navijaču i bacio ga!

Indiana Pacedrsi su u meču NBA lige savladali Portland Trail Blazerse rezultatom 129:98, no pažnju medija nakon utakmice privukao je potez bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića.

Centar Blazersa nije igrao ni ovaj meč zbog povrede, ali je na sebe skrenuo pažnju zbog sukoba sa navijačem Pacersa. Što je napravio Nurkić?


Kako prenosi “Marca”, navijač se na parketu verbalno okomio na Nurkića, koji mu je oteo mobitel iz ruke i bacio ga!



Ovo nije prvi put da se incident s navijačima i igračima dogodio u Gainbridge Fieldhouseu u Indianapolisu ove sezone, jer je krajem prošle godine LeBron James iz Los Angeles Lakersa zahtijevao da dvije osobe, koje su ga zasipale vulgarnim komentarima, budu izbačene sa tribina.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.