22.3.2022. 15:20
0
Real dogovorio Džanana Musu, godišnja plaća veća od 1,5 milion eura?
Džanan Musa, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, prema najavama iz Španije naredne sezone nosit će dres Real Madrida.

Zmaj bi prema pisanju portala Mate al Aro trebao potpisati višegodišnji ugovor, prema kojem bi zarađivao nešto više od 1,5 milion eura po sezoni.

Real igra jednu od lošijih sezona posljednjih godina, trenutno su drugi u ACB ligi sa dva boda manje i utakmicom više od lidera Barcelone. Kraljevi su izgubili pet od zadnjih sedam utakmica i promjene su neminovne, tvrde španski mediji.

- Džanan Musa, budući MVP ACB lige, gotovo je siguran potpis. Bosanac je oni što najviše nedostaje Realu. Njegov potencijal je neupitan i Real će mu ponuditi ugovor na nekoliko godina i godišnju plaću veću od 1,5 milion eura - piše Mate al Aro.

Musa je trenutno najbolji strijelac ACB lige sa prosjekom od 20 poena po utakmici.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.