12.11.2022. 10:40
0
Oštre riječi selektora Mađarske o BiH: Dobit ćete po glavi od Francuza
Nakon velike pobjede košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Mađarskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo (83:76), selektor poražene ekipe Stojan Ivković je poručio kako se naša selekcija neće kvalificirati na SP.

On je istakao da su "Zmajevi" zasluženo pobijedili Mađarsku, ali da BiH nema razloga da se raduje jer neće otići na SP.

- Litvanija i Francuska su prve dvije iz naše grupe, a mislim da će Crna Gora proći kao treća. Crna Gora je u prednosti nad svim ostalim selekcijama. Imaju pobjedu više, Bosnu su dobili sa 17 razlike, trebate ih dobiti ovdje sa većom razlikom, to je klimavo. Ja mislim da ne možete nadoknaditi taj zaostatak. U sljedećem kolu će se sve raščistiti. Vi idete u Francusku, tamo ćete dobiti po glavi, a Crnogorcima dolazi Litvanija, oni će je prebiti i bit će dvije pobjede razlike - poručio je Ivković.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.