6.3.2023. 22:39
0
Podgorica savladala Borac u Pecari
Košarkaši banjalučkog Borca poraženi su od Podgorice 73:60 u prvom meču posljednjeg turnira ligaškog dijela ABA 2 lige u Širokom Brijegu.

Borac nije odigrao najbolju utakmicu protiv raspoložene Podgorice.

Podgorica je vodila tokom cijelog meča i na kraju ostvarila zaslužen trijumf. Najefikasniji kod Borca bio je Rebec sa 16 poena, ali uz veoma loš šut za tri poena - 4 od 15. Langović je dodao 12 poena, a 11 Tanasković. Kod Podgorice, Bogavac je ubacio 18 poena.

Uprkos porazu, u Borcu su uvjereni da će u preostala dva meča ostavriti bar još jednu pobjedu i izboriti plasman u plej of ABA 2 lige.

Borac će u srijedu igrati protiv ekipe TFT iz Skoplja, a u petak protiv Šenčura.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.