23.5.2023. 18:12
1
Ovo se nije dugo dogodilo u Beogradu: Cijela arena psovala Vučića, od uvreda se jedva čuo spiker
Košarkaši Partizana sastali su se u ponedjeljak uvečer s ekipom Studentskog centra u majstorici četvrtfinala ABA lige.

I dok su na parketu trojkama razgaljivali poznati igrači, s tribina “Beogradske arene” mogle su se čuti uvredljive poruke upućene Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije.

Od početka meča ABA liga je objavila da je u dvorani bilo nešto više od 14.000 navijača, a mnogo njih, uključujući i “Grobare” vikao je protiv predsjednika.

“Vučiću, p, Vučiću p*”, vikali su navijači pogrdno tokom druge četvrtine. Rezultat u seriji Partizana i Studentskog centra je 1:1.

Dugo se nije čulo da cijela dvorana vrijeđa uplašenog Vučića koji na kritike odgovara sazivanje mitinga u Beogradu.

Naime, angažirao je više od 2.000 autobusa kako bi iz cijele Srbije, iz najudaljenijih sela, dovukao pristaše koje će, navode kritičari, plaćati sendvičima i novcem.




(Admir O.)

 

Partizan
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.