27.10.2023. 10:33
0
Jusuf Nurkić na meti nemilosrdnih "šprdancija" nakon poraza Sunsa: Navijači u njemu vidjeli krivca
Košarkaši Phoenix Sunsa doživjeli su poraz u drugoj utakmici NBA sezone, a bolji od njih bili su Los Angeles Lakersi rezultatom 100:95.

Sunsi su nakon prve četvrtine vodili 30:18, a nakon treće 84:72, no ništa od toga im nije bilo dovoljno za trijumf, jer su u posljednjoj dionici postigli samo 11, a primili čak 28 poena.

Navijači Sunsa za poraz najviše krive Jusufa Nurkića, bh. košarkaša koji je odigrao loš meč pa je za 28 minuta na parketu ostvario učinak od 4 poena, 9 skokova, 3 asistencije i isto toliko ukradenih lopti.


S obzirom da je izuzetno rano ušao u problem sa ličnim greškama, Nurkić je bio izrazito suzdržan u defanzivi što su igrači Lakersa, posebno Anthony Davis, obilato koristili.


Zbog toga je Nurkić postao predmet ismijavanja na društvenoj mreži X, gdje navijači gifovima i fotografijama osporavaju defanzivni učinak bh. košarkaša.


(Ajdin B.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.