11.2.2024. 10:22
0
Nurkić i Green se opet sukobili na parketu, Green poručio: On je miran, mirni ljudi ne pobjeđuju!
Jusuf Nurkić i Draymond Green ponovo su se sinoć sukobili na parketu u duelu Phoenixa i Golden Statea.

Nastavak je to prije od prije nekoliko sedmica kada su se Nurk i Green i fizički sukobili, a o čemu su pisali mediji u SAD-u.

Oglasio se bh. centar nakon utakmice, te je poručio:

"Ovo je tužno. Nije naučio ništa. Ponovo će udariti nekoga. Povlačim sve što sam rekao, on ne zaslužuje novu šansu. I dalje pokušava udariti ljude". poručio je Nurkić nakon meča.

Green je imao dosta zanimljiviji, ali i provokativniji odgovor:

"Iskreno, mislim da sam bio odličan večeras. Pokušao mi je ući u glavu i nije uspio. Ako misli da ću ja biti miran kao on, to se nikad neće desiti. Mirni momci ne pobjeđuju", rekao je Green.

Green je, podsjećanja radi, propustio čak 12 mečeva nakon što je u decembru nokautirao Nurkića na parketu.

(Sead M.)

 

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.