5.5.2024. 12:30
0
Klon Michaela Jordana se ukazao u Denveru i sam pobijedio Nuggetse
Prva zvijezda Minnesote, Anthony Edwards, u pobjedi svog tima na gostovanju kod Denvera, aktuelnog NBA šampiona, (99:106), upisao je čak 43 poena.

Edwards je pogađao iz svih mogućih pozicija, te tako oborio lični rekord karijere po broju postignutih poena u jednoj utakmici NBA playoffa.

Nisu imali rješenja za njega Nuggetsi, iako su pokušavali s nekoliko veoma dobrih defanzivaca, od kojih prednjače Caldwell-Pope i Gordon.

Nerješiva enigma za odbranu Denvera, a ni društvene mreže nisu ostale tihe nakon toga. 

Nije tajna da ga već duži period upoređuju s Michaelom Jordanom. Što zbog fizičkog izgleda, a pogotovo zbog njegovih poteza, koji izgledaju vrlo slično onim od legende Bullsa i košarke općenito.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.