13.10.2015. 18:23
0
Jennifer Aniston otkrila tajnu svoje savršene frizure
Svaka žena barem je jednom poželjela imati frizuru kao Jennifer Aniston, koju bi mogla postići u samo 15 minuta. Slavna glumica tako otkriva da je 15 minuta zapravo sasvim dovoljno za postizanje njenog izgleda.

Prva stvar koju morate znati kada je u pitanju kosa glumice Jennifer Aniston je ta da kosu pere znatno rjeđe nego što bi na prvu pomislili. Kosu pere svaka dva do tri dana pokušavajući razmak između pranja učiniti i većim, prenosi Tportal.

'Koristim manje količine šampona The Living Proof Perfect Hair koji drugog dana od kompletnog pranja kose nanosim na korijen vlasi', otkriva Jennifer.

Dnevna rutina stiliziranja kose Jennifer Aniston zapravo je iznenađujuće jednostavna. 

'Jučer mi je trebalo 15 minuta kako bih se spremila i složila frizuru. Iskreno, kosu uglavnom isfeniram prstima, a ostatak kose prepustim prirodnom sušenju', otkriva Jennifer u razgovoru za Allure. 

Ona ima prirodno valovitu kosu pa kada se odlučuje za njeno ravnanje, prilikom feniranja koristi okruglu četku. Njen dugogodišnji frizer Chris McMillan naučio ju je svim trikovima svakodnevnog održavanja frizure, a po njenim riječima, on je nešto najbolje i najgore što se ikad dogodilo njenoj kosi.

'Kada sam dopustila Chrisu šišanje, taj početak bio je zaista velik i značajan za mene. On je postao prva osoba koja mi je moju kosu i naučila me kako je održavati. Podario mi je izgled Rachel što je postalo jedna velika i grozna greška. Ta je frizura je u tom periodu bila predivna, ali ona je iz nekog razloga postala neprekidna ostavština, a trajala je samo šest mjeseci. Voljela sam svoju rachelicu, ali nisam je mogla sama stilizirati pa se Chris pokazao kao osoba na koju sam se uvijek morala oslanjati.'

(Nedim Pobrić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.