21.1.2017. 21:48
0
Osim što nam bukvalno spaljuje kosu, peglanje ima još jednu jako lošu posljedicu
Iako svi znamo kako nam korištenje pegle prilično oštećuje kosu – to nas često baš i ne spriječava u tome da je koristimo.

I da, ne postoji ta pegla koja nam je neće oštetiti, a s time se slaže i poznati svjetski stručnjak za njegu i ljepotu, Guy Tang, piše “Net“-

Visoke temperature su jedan od faktora koji oštećuje našu kosu, a pegle rade upravo na tom principu. Također, prilikom korištenja iste, brže blijede boje koje su trenutno dosta popularne, poput plave, ljubičaste ili ružičaste.

Zato, ako imate obojanu kosu, definitivno ne biste trebali koristiti peglu, jer vam boja baš i neće dugo potrajati, uz to što ćete kosu spalit.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.