27.12.2016. 17:03
3
Ana Marija Jurišić trudna: Nisam nikada imala estetsku operaciju, a ako poslije poroda bude potrebno uraditi ću deset
Ana Marija Jurišić, jedna od najuspješnijih bh. modela otkrila je za Source da je u drugom stanju.

Ana Marija nosi dječaka, a za čitatelja našeg portala otkriva kako provodi trudničke dane.

"Sljedeće sedmice ulazim u deveti mjesec trudnoće, osjećam se dobro, nisam imala tepšku trudnoću i s te strane sam sretna. Prošlo mi je brzo, sada kako se približio deveti mjesec malo mi je teže", rekla je za Source Ana Marija Jurišić.

Ona kaže kaok se raduje bebi, mnogo uči i čita o majčinstvu i nada se da će biti najbolja mama na svijetu. 

"Najteže mi padaju promjene na tijelu jer sam navikla da uvijek teniram, da sam vitka i da sve bude po meni savršeno, ali eto to je normalno. Odmah poslije trudnoće namjeravam se vratiti treningu da vratim svoju figuru", rekla nam je Ana Marija. 

Ana Marija kaže kako je i nju trudnoća iznenadila, ali kako je ipak presretna, posebno nakon što je saznala da nosi dječaka, jer ga je i priželjkivala.

"Iznenadila sam se kada sam saznala da sam trudna, ali sam presretna bila. Roditelji nisu očekivali, ali vremenom su prihvatili i sada su presretni. Na početku nisu mogli da vjeruju jer još uvijek nisam u braku i bila sam posvećena karijeri i baš kada sam u najvećem usponu desila se trudnoća", kaže naša sagovornica.

Ana MArija Jurišić prošle godine je bila Miss Hrvatske i samo što je predala titulu ostala je u drugom stanju.

"Plan mi je da se vratim karijeri, najvažnije mi je da beba bude uredu i ukoliko mi obaveze oko bebe dopuste nadam se da ću se u roku od 2 -3  mjeseca vratiti u formu", rekla je za Source Ana Marija.

Cijeli intervju sa Anom Marijom Jurišić pogledajte u priloženom videu!

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj: Ramiz Uzunović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.