28.3.2017. 15:20
1
Ana Marija Jurišić sa sinom Pavlom pred kamerom Source portala: Pavle liči na tatu, moje nema ništa
Jedna od najpopularnijih manekenki iz Bosne i Hercegovine, Ana Marija Jurišić, porodila se prije nepuna dva mjeseca i sa sinom Pavlom stala pred kameru našeg portala.

Ana Marija Jurišić porodila se carskim rezon, a kako je rekla za aš portal, period od buđenja od anestezije do momenta kada je prvi put ugledala svog sina bio je najduže čekanje u njenom životu. 

"Poslije anestezije se probudiš i onda čekaju da dođeš malo sebi da bi donijeli bebu da je vidiš i to je bilo nekako najduži period čekanja u životu, iščekuješ da vidiš nešto što voliš najviše na svijetu. To je bilo najslađe i najduže čekanje ikada, a prvi momenat sa bebom je bio nešto predivno", rekla je za Source Ana Marija Jurišić.

U razgovoru za Source portal prije poroda Ana Marija je imala plan da se nakon poroda što prije vrati treninzima i svome poslu, ali dolazak bebe na svijet definitivno je promijenio njene prioritete. 

"Prvi dan su se odmah prioriteti pomijenili. Ja se još uvijek nisam vratila treninzima, ali poslije carskog reza morala sam da sačekam po preporuci ljekara. Kada prođu dva mjeseca ja ću nastaviti trenirati blažim tempom, a onda pojačati intenzitet, ali na prvom mjestu mi je beba, pa kako mi od bude dozvoljavao tako ću se ponašati",
rekla nam je Ana.

Pavle je zahtjevna beba, tvrdi ova mlada mama, ali dodaje kako svaka mama mora da se prilagodi svojoj bebi i ne pada joj to teško. 

"Pavle kada nema grčeve je divan, hoće svakome i to mi je drago. On od prvog dana ima dadilju i ona se prema njemu ponaša kao prava majka", tvrdi naša sagovornica. 

"Pavle liči na tatu, mamino nema ništa. Na mamu je narav, ljut je kao mama",
rekla nam je kroz smijeh naša sagovornica. 

Cijeli razgovor sa Ana Marijom Jurišić o njenim sinu Pavlu, ali i životu koji se promijenio nakon dolaska bebe pogledajte u priloženom videu. 

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.