17.8.2017. 16:12
2
Možda nismo Hollywood, ali red carpet je red carpet: Sarajevo je takvo, dva puta nekoga sretneš i već si sa njim na 'Đes ba'
Šesta noć Sarajevo Film Festivala protekla je uz mnogo pozitivne atmosfere, poznatih lica i dobrih filmova.

Zvijezda crvenog tepiha sinoć je bio legendarni britanski komičar John Cleese koji je izdvojio malo vremena da se uslika sa svojom publikom i potpiše pokoji autogram. Cleesea su na Festivalskom trgu dočekali brojni ljubitelji kvalitetnog i inteligentnog humora na kojem je baziran "Monty Phyton". 

Publika je gromoglasnim aplauzom pozdravila i Dinu Merlina, ali i Dragana Bjelogrlića, a kakva je atmosfera vladala među publikom i gostima šeste noći SFF-a pogledajte u priloženom videu.

Novinarka: Merima Druškić
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.