24.11.2015. 18:24
0
Pametni telefon koji će oduševiti pušače
Pušači koji su se prebacili na e-cigarete sada su dobili mobitel koji će im omogućiti da telefoniraju, šalju poruke, fotografišu i zadovolje potrebu za nikotinom i to sve uz pomoć jednog uređaja.

Navodi se kako je telefon Vaporcade Jupiter prvi takav uređaj, a dio koji se odnosi na e-cigaretu spaja se u micro USB ulaz telefona i uz njega bi trebalo dolaziti 30 različitih okusa. Uz ovaj nastavak telefon postaje tri centimetra viši, a sam uređaj dolazi s 5,3-inčnim ekranom u 3G ili 4G verzijama. 

Sam telefon dolazi s Androidom 4.4 i posebnom aplikacijom za cigarete i to je to što se zna o specifikacijama koje krije uređaj, zbog čega se neki pitaju da li je ovaj projekt stvaran.

Telefoni se već mogu naručiti, 299 dolara košta 3G verzija, dok je 4G verzija 200 dolara skuplja, a prvi kupci svoje bi hibride e-cigareta i telefona trebali dobiti u decembru.

(Nedim Pobrić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.