21.2.2016. 21:52
0
Samsung predstavio Galaxy S7 i S7 Edge
Samsung Electronics je predstavio nove flagship smartphone – Samung Galaxy S7 i Samung Galaxy S7 Edge.
Uređaj su prvi u ruke uzeli znalci sa web stranice The Verge kako bi ga približili potencijalnim kupcima.

The Verge  zaključuje kako S7 izgledom podsjeća na prošlogodišnje izdanje Galaxyja S6 i S6 Edge, ali da se razlike kriju u mnogim drugim karakteristikama kao što je zakrivljenje stražnje strane telefona što omogućava bolje držanje ili povećanje ekrana.

Unapređenje donosi i S7 Edge koji ima veći displej od svoga prošlogodišnjeg izdanja S6 Edge. 

S7 i S7 Edge nude HD Super AMOLED displej, 4 GB RAM-a, baterije od 3.000 i 3600 mAh, 32 GB interne memorije uz mogućnost povećanja i procesor Qualcomm’s Snapdragon 820. Uz to, uređaji će doći u crnoj, zlatnoj i bijeloj boji.

  (Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.