20.4.2016. 21:55
0
Samsung lansirao Pink Gold varijantu Galaxy S7 i S7 edge telefona
Samsung je u prodaju pustio nove Pink Gold verzije svojih Galaxy S7 i S7 edge telefona iz gornjeg segmenta. Nova boja predstavljena je danas u Južnoj Koreji, a Samsung ističe da će telefoni u ovoj varijanti uskoro biti dostupni i na drugim određenim tržištima.

"Pink Gold boja, kao i druge boje dostupne za Galaxy S7 i S7 edge telefone, je izabrana kao prirodna boja, koja pruža osjećaj komfora. Ove nijanse sjaje i svjetlucaju kao da su osvijetljene unutar svojih staklenih površina", ističe Samsung u svojoj blog objavi, prenosi Avaz.

Samsung Galaxy S7 i S7 edge telefoni su već dostupni u Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl i Silver Titanium verzijama.

Anesa Agović
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.