13.6.2016. 12:12
0
WhatsApp je uveo novu mogućnost, da li ste je već isprobali?
Whatsapp je prije nekoliko dana uveo novinu u sklopu eksperimenta za beta izdanje za Android (v.2.16.118) te u redovnom izdanju za Android i iOS (inačica 2.16.6). Službena nadogradnja još nije dostupna na Google Playu i iTunesu.

Prema pisanju Engadgeta, već je puštena u rad pa provjerite možete li je i vi koristiti. Pritisnite i zadržite pritisak nekoliko sekundi na poruci na koju želite odgovoriti. Trebao bi vam se pojaviti balončić ili trakica.



Među standardnim opcijama WhatsAppa trebali biste vidjeti novu opciju, strelicu koja nalikuje onoj koja se koristi za odgovaranje. Pritisnite na nju i poruka koju želite citirati trebala bi se pojaviti.

Ako nemate tu opciju, pokušajte reinstalirati aplikaciju ili pričekajte nekoliko dana kad bi se i vama trebala pojaviti. 

 

(Anesa Agovič / Index.hr)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.