11.7.2016. 21:57
0
Za sve fanove Disneya: Stižu Disney emotikoni na društvene mreže
Nakon smileyja, uslijedili su mnogi drugi emotikoni kojima smo izražavali svoja osjećanja na zabavan način na društvenim mrežama, a sada stižu i Disney emotikoni.

Naime, Disney Games je objavio trailer u kojem je prikazano blizu 400 novih emotikona i to iz crtića iz Disneyja ili Pixara.

Emotikoni dolaze iz mnogih Disneyjevih klasika uključujući Alisu u zemlji čuda, Mickeyja Mousea, ali i Male sirene i Stitcha.

No, da biste dobili ove emotikone, prvo morate odigrati igricu nazvanu Disney Emoji Blitz.

Disney emotikoni biće dostupni na iOS-u i Androidu i tako će uskoro tinejdžeri ali i odrasli ljudi biti u mogućnosti da izraze svoju "tajnu stranu" emotikonima sirene Ariel ili magičnim šeširom.

Ako ne želite koristiti riječi da izrazite svoja osjećanja, pustite najdražem američkom brendu da uradi posao za vas.


(Anesa Agović / N1)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.