20.7.2016. 17:43
0
Apple predstavlja tri modela IPhone 7?
Nove fotografije objavljene od strane Appleovih fanova na kineskoj socijalnoj mreži Weibo navode da bi Apple ove jeseni mogao lansirati tri, umjesto dva nova modela.

Dosadašnje informacije govorile su o tome da će Apple u toku ove godine predstaviti dva modela:  od 4.7 inča i Plus model od 5.5 inča.

Ukoliko se fotografije koje su procurele na internetu ispostave istinitima, Apple bi mogao uz ova dva modela da predstavi i verziju Iphone 7 Pro sa dvije zadnje kamere, pametnim konektorom za povezivanje dodataka i potencijalno boljim specifikacijama.

Raniji izvještaji govorili su o tome da Apple testira dva 5.5-inčna modela Iphone 7, a Appleov Plus model mogao bi stići sa znatno izbočenijom kamerom koja se očekuje i  na regularnom modelu.

Procurjela fotografija koja prikazuje dizajn prednje strane ova tri telefona izgleda poput onog prisutnog kod modela IPhone 6S i IPhone 6S Plus i teško je procjeniti da li posjeduju najavljeno home dugme koje je osjetljivo na dodir. Predviđa se da će Apple da najavi svoje najnovije modele Iphone-a ove jeseni, a očekuje se odstupanje od uobičajenog na više polja - bez velikih promjena u dizajnu te uklanjanje 3.5 milimetarskog audio džeka što je dovelo do negodovanja velikog broja korisnika.

(CDM/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.