2.9.2016. 18:44
0
Samsung Galaxy S8 stiže sa dvostrukom kamerom?
Polako protiče drugi kvartal od lansiranja Samsunga Galaxy S7 i njegovog S7 Edge brata, i već polako počinju da stižu glasine o njegovom nasljedniku, koji će po svoj prilici nositi ime Galaxy S8.

S obzirom na opšti trend dupliranja kamera, koji je ove godine zahvatio mnoge proizvođače, sudeći prema glasinama, vjerovatno je da će ga i Samsung u svom budućem top modelu slijediti.

Informacije dolaze s kineske društvene mreže Weibo, gdje izvjesni insajder govori o 12 MP i 13 MP modulima kamere na poleđini S8, dok bi selfie kamera s 5 trebalo da naraste na 8 MP.

S obzirom da će ovaj model biti predstavljen tek na zimu, ostalo je još dosta vremena za promjene, ali i za nove glasine, koje će stići u međuvremenu.

Cijela priča će vjerovatno zavisiti i od novog iPhonea koji će biti predstavljen 7. septembra. Ako se glasine o dvostrukoj kameri u Pro modelu izjalove, ko zna, možda i Samsung na kraju promijeni svoju odluku.

(CDM/Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.