3.11.2016. 12:35
0
Noćne priče za noćne ptice
Kada neko kaže zvjezdana noć, na šta te to asocira? Da li pomisliš na jastuk i spavanje ili na nekoga sa kim neumorno pričaš telefonom u sitne sate? Puštaš muziku, objašnjavaš kako su ti super ispali mafini, komentarišeš sportske rezultate, prepričavaš dnevne događaje do najsitnijeg detalja?

Ako voliš da ćaskaš noću, imamo sjajnu vijest.

To je Frend tarifna opcija Noćne priče zahvaljujući kojoj svake večeri od 22 časa možeš pričati i pričati i pričati i pričati i pričati i pričati i pričati i pričati... i tako do 6 ujutro. 

Evo kako: Pozovi *100#, aktiviraj opciju Noćne priče i za samo 8 KM (sa PDV-om) razgovaraj neograničeno unutar m:tel mobilne mreže 30 dana (30 noći, da budemo precizniji) 

Ponuda važi do 31.decembra, a ako te zanima više informacija posjeti www.mtel.ba ili nazovi broj besplatan (i danju i noću) 066 10 10 10.  I da, slobodno prenesi vijest drugim noćnim pticama.

m:tel – imate prijatelje!

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.