3.7.2017. 12:59
0
Uskoro u prodaji reciklirani Galaxy Note 7
Kompanija Samsung saopštila je da će povučeni telefoni Galaxy Note 7 biti reciklirani i da će se od naredne nedjelje naći u prodaji.

U saopštenju se navodi da će pod nazivom Galaxy Note Fan Edition, ranije povučeni telefoni koji u sebi imaju nekorišćene djelove, u petak biti u prodaji po cijeni od 611 dolara, što je oko tri četvrtine originalne cijene.

Jedan od najskupljih Samsungovih modela Note 7 prije oko godinu dana dva puta je povlačen iz prodaje zbog izvještaja da su baterije podložne pregrijevanju i paljenju.

Vazduhoplovne službe širom svijeta su zabranile te telefone na letovima i Samsung je potrošio milijarde dolara na povlačenje telefona i ispravke.

Samsung je za probleme sa baterijama okrivio dizajn i proizvodnju, piše N1.

(Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.