17.7.2017. 17:44
0
Nova Nokia stiže 31. jula, koštaće skoro 600 eura
Neki izvori dolazeći Nokia premijum telefon nazivaju Nokia 8, drugi ga zovu Nokia 9.

Ipak, najnovije informacije sugerišu da će model Nokia 8 stići 31. jula.

Informacija dolazi od strane neimenovane skandinavske maloprodaje, koja otkriva i cijenu od 589 eura za telefon.

U pitanju je isti model o kome smo do sada čuli dosta informacija – TA-1004 je dobio FCC sertifikat, pojavio se na AnTuTu i Geekbenchu u 4GB i 8GB varijantama.

Misteriozni skandinavski prodavac ima u ponudi samo model sa 4GB RAM-a, uz 64GB skladišnog prostora. Na startu će biti dostupne četiri varijante boja – plava, metalik, zlatna/plava i zlatna/bakarna.

Najveći broj do sada procurelih informacija sugeriše da će telefon imati Snapdragon 835 čipset, 5.3-inčni QHD displej i dve 13MP kamere na poleđini.

Da li će se sve ove informacije o karakteristikama obistiniti, saznaćemo već za malo više od dvije nedjelje, pišu Nezavisne.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.