5.10.2017. 22:29
0
Viber promijenio grupni chat, a ovo su noviteti
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka, danas predstavlja set ažuriranih funkcija za četovanje, a to su mogućnost da administratori grupnih četova izdvoje određene poruke, slanje grupnih odgovora i kreiranje objavnih listi koje omogućavaju da se ista poruka pošalje prema više primalaca na njihov privatni chat.

Izdvojene poruke omogućavaju administratorima grupnih četova da postave određene poruke na vrh ekrana – kako bi najvažniji sadržaj za učesnike bio stalno i svima dostupan.

One se izdvajaju svojom ljubičastom pozadinom i ostaju stalno na vrhu, bez obzira na nastavak razmjene poruka unutar četa, što ih čini korisnim za plasman objava, podsjetnika i poziva na diskusiju.

Vrlo su efikasno sredstvo za administratore u uspešnom vođenju produktivnih grupnih chatova, i omogućavaju učesnicima da izdvoje i sačuvaju posebno važne poruke.

Bilo koja poruka unutar chata može se izdvojiti dužim pritiskom na nju – i ostaće izdvojena sve dok administrator ne odluči da je izuzme iz selekcije izdvojenih poruka – ili da je u potpunosti ukloni.

(N1/Alen Avdić)

ChatViber
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.