17.7.2022. 19:23
0
Xiaomi sprema novi moćni telefon
Xiaomijev Redmi brend, prema glasinama, planira objavu Redmi K50S i K50S Pro telefona u Kini.

Prema svemu sudeći, K50S Pro bi mogao debitovati kao kompanijin prvi telefon sa kamerom od 200 megapiksela. To potvrđuju i najnovije informacije, koje su se pojavile o telefonu.

Pouzdani dojavljivač Digital Chat Station je objavio glavne specifikacije ovog telefona, koji će koristiti Snapdragon 8+ Gen 1 čipset, imaće 120Hz displej, 200MP glavnu kameru i 5000mAh bateriju.

S obzirom na to da je Xioami već objavio Xiaomi 12S, 12S Pro i 12S Ultra modele, koji su opremljeni Snapdragon 8+ Gen 1 čipom, ne očekuje se da će biti objavljen još jedan model sa "Xiaomi" brendom sa istim čipsetom. Vjeruje se da će on biti objavljen u okviru Redmi linije.

Redmi K50S Pro je već dobio 3C sertifikat, što sugeriše da bi Redmi K50S i K50S Pro tokom avgusta mogli biti ozvaničeni na tržištu Kine.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.