1.11.2015. 18:44
0
Novi trendovi: Tri stila obuće za modernog muškarca
Nije tajna da je dobra obuća ključni element jake prve impresije!
CIPELE U BOJI
Jednostavan način da postignete samouvjereni izgled jeste da unesete određenu dozu obojenosti među vašu obuću. Premda su se muške cipele uglavnom pravile u crnoj ili braon boji, posljednjih nekoliko sezona modni trendovi se menjaju i dizajneri izlažu cipele u najrazličitijim bojama, od žute i narandžaste, crvene, do šarenih modela sa drečavim detaljima...
Najlakši način da integrišete obuću u boji u vaš garderober jeste da se opredelite za klasične siluete u jesenjim, neutralnim bojama. Obuća u zagasito ljubičastoj, tamno narandžastoj, tamno zelenoj ili tamno crvenoj boji, dovoljno su rijetke da izazovu pažnju, ali ne previše da odstupaju od vašeg cjelokupnog izgleda.

UPEČATLJIVI ĐONOVI
Tradicionalne siluete odjeće sa upečatljivim đonom takođe mogu da izazovu pažnju i odaju utisak samouvjerenog muškarca. Crni, debeli, kožni đonovi ili đon u obliku platforme, samo su neke od opcija, kako možete da ponesete upečatljiv đon na vašoj odjeći. Brojni dizajneri su se posvetili i dizajnu sportskih đonova, ukoliko ste orijentisani više ka stilu sportske elegancije.

OBUĆA SA PRINTOM
Ove sezone modeli sa printom doživjeli su ekspanziju. Modeli crnih cipela sa bijelim tačkicama, vojničkim printom, životinjskim, leopard printom ili pak crne cipele sa zmijskim radom, bile su neke od najzanimljivijih ovogodišnjih ideja.
(Mens Health/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.