9.11.2015. 22:30
0
Fenomenalne jakne za ovu jesen
Bez obzira na to koji stil preferirate, ove jakne će se fantastično uklopiti u vaš izgled.
Jesen je možda i omiljeno doba godine svim zaljubljenicima u modu: ona pruža bezbroj mogućnosti za kombinovanje i rad na stilu.
Prije svega zahvaljujući slojevima, u mogućnosti smo da promenom samo jednog motiva ili odjevnog komada potpuno transformišemo svoj izgled, a možda i najveću ulogu u tome igra kvalitetna jakna.
Preporučujemo vam da do kraja jeseni nabavite neku od sljedećih.

STRUKIRANA TANKA JAKNA

Ova lagana jaknica je odlična za kombinovanje jer će izgledati sjajno i s elegantnim pantalonama i s nekom svedenijom i nenapadnom trenerkom. Uz to, fenomenalno se kombinuje s džinsom!

SPORTSKI SAKO

Odlično rješenje ako preferirate više slojeva i savršeno za dnevnu varijantu. Kao i prethodna jakna, savršena je za kombinovanje, a najbolje će izgledati s nekim elegantnijim patikama.
Savjetujemo vam da se, ukoliko izaberete neki sličan model, odlučite za crnu i sivu jaknu umjesto neke jače boje kako bi čitava kombinacija djelovala suptilnije.

RETRO STIL

Ukoliko ne volite previše slojeva i želite punjenu jaknu koja će vas zaštiti od vetra, ovo je jakna za vas. Takođe, ovo je savršen izbor za one koji se usuđuju da seksperimentišu s bojama. Možete se odlučiti za model s kapuljačom ili bez nje i za različite kombinacije boja, ali uvijek imajte na umu da se šara mora slagati s ostatkom odjeće.

COMBO

Pogriješili bismo ukoliko bismo ovu jaknu nazvali army, pogriješili bismo ako bismo je nazvali bomber jaknom. Ona je kombinacija svega što nam se dopada na različim modelima: tu su flanel, vodootporan dio, veliki džepovi, odlično prijanja uz tijelo i izgleda fenomenalno s kvalitetnim džemperom s V-izrezom.

(Mens Health/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.