19.11.2015. 19:46
0
Odjeća koju treba da imate prije početka zimske sezone
Vremenska prognoza nas upozorava da ćemo već naredne sedmice biti okruženi snijegom i skriveni iza šalova. Jeste li već spremni za hladne dane?
SIROV JEANS

U pitanju je tamni indigo teksas sa jasnim rubovima (selvedge) koji se često nosi sa podvrnutim nogavicama.
Sirovi selvedge teksas je idealan za hladnije vrijeme i jedan je od komada koje bi svaki muškarac trebalo da ima. Lak je za kombinovanje, pa će i sa vunenim džemperom ili omiljenim duksom izgledati fantastično i moderno.

KAPUT OD ČISTE VUNE
Možda ćete pomisliti kako je u pitanu skupa investicija, ali razmislite malo bolje - ako sada kupite kvalitetan kaput, nosićete ga nekoliko godina.
Prilikom odabira se držite klasičnih kaputa sa jednim redom dugmića u kamel, teget, sivoj ili crnoj boji koji će se završavati negdje između sredine butina i neki centimetar iznad koljena.

GOODYEAR WELTED ČIZME
Za zimu su vam potrebne kvalitetne čizme, a goodyear welt su upravo takve. U pitanju su čizme koje imaju traku od gume, kože ili plastike koja ide duž oboda đona od cipele.
Ovaj kvalitetan način izrade je neophodan ukoliko želite da uživate u svim zimskim uslovima.

DŽEMPER OD KAŠMIRA
Nakon kvalitetnog kaputa, džemper je prvi da vas odbrani od nižih temperatura. Jednostavan džemper od kašmira je idealan za kombinovanje i prije svega udoban komad koji će vas utopliti ove zime.

DŽEMPER ROLKA OD MERINO VUNE
Merino je sofisticirani materijal, koji vam pomaže da regulišete temperaturu i pazi da se ne oznojite, ali i da vam bude toplo u hladnijim mesecima.
Rolka od merino vune je svestran i neophodan komad svakog muškarca koji pruža savršenu notu smart casual sloja garderobe. Pokušajte da je nosite ispod kožne jakne sa džinsom u noćnom izlasku ili je nosite umesto košulje i kravate na poslu.

VEČERNJI SAKO
Dobar klasični večernji sako od pamuka ili vune u crnoj ili teget boji je neophodan svakom muškarcu, pogotovo tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

(Mens Health/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.