25.11.2015. 14:33
0
Podvrnute pantalone: Nekoliko stvari koje morate da znate
Ukoliko ove jeseni i zime nosite nešto dublju obuću, ovi trikovi će vam pomoći da vaše odjevne kombinacije izgledaju još efektnije.
Možda vam se podvrtanje pantalona čini kao jednostavni zadak, ali niste potpuno u pravu. Jeste u pitanju jednostavan detalj koji će vašu kombinaciju učiniti još boljom i svaki put drugačijom, ali ako ih pogrešno podvijete, izgledaćete kao da se obukli pantalone starijeg brata.

Ukoliko nosite grub sirov džins, onda farmerice namjestite tako da podvrnuti deo bude najviše pet centimetara.

Kada nosite odjelo, potrudite se da elegantne pantalone budu oko četiri centimenara podvrnute iznad cipele kako biste izgledali najbolje moguće.

(Mens Health/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.