25.3.2016. 13:36
0
Da biste bile u trendu ove boje morate imati u ormaru ovo proljeće
Boje u trendu za 2016.godinu ste već imali priliku da vidite na sedmicama mode širom svijeta, od New Yorka do Londona, Milana do Pariza.

Komadi odjeće koji su predstavljeni na ovim modnim revijama oslikaviju glavne i trendi boje za sezonu proljeće/ljeto 2016, piše Ženstvena. 

Ove boje su pod utjecajem svijeta umjetnosti oko nas. Paleta boja je topla,ugodna, smirujuća i te boje su glavni donosioci proljeće i ljeta. 

Vidimo klasu između urbanoj dizajna i prirode, stvarajući kombinaciju boja koje nas ostavljaju bez daha. Najbitnije je da pronađete komade odjeće sa bojom koja vama najviše odgovara i budete u trendu ove sezone.

(Merima Drušić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.