31.5.2016. 21:39
0
Boja kose samo za najhrabrije: Djevojke poludjele za "zalaskom sunca"
Ukoliko su vam dosadile uobičajene boje kose koje ste probale i žudite za nečim neobičnim i drugačijim, nečim što će privući pažnju, onda vam savjetujemo da isprobate "zalazak sunca". Naravno, ukoliko ste dovoljno hrabre.

"Zalazak sunca" podrazumijeva farbanje kose u različite nijanse koje možemo primijetiti tokom sutona, a koje daju živost vašem ukupnom stilu. Samo nekoliko mjeseci poslije promocije, može se reći da su žene totalno poludjele za ovom frizurom, piše Daily Mail.

Toliko su oduševljene da su preplavile društvene mreže slikama svog novog izgleda, pa se na Instagramu do sada našlo preko 10.000 snimaka “zalaska sunca”. Prednost novog trenda je to što možete da iskoristite svoju maštu i da vaša boja kose varira od umjerene do ekstremne, u zavisnosti od toga šta možete da iznesete, prenosi Telegraf. 

(Adna Zukanović-Zilić)

KosaBoja
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.