4.6.2016. 20:32
0
Vrijeme je da mala bijela haljina zamijeni crnu
Mala crna haljina je komad odjeće koju skoro svaka žena ima u svom ormaru. Lijepo stoji, jednostavna je i elegantna u isto vrijeme, može se kombinovati sa raznim dodacima i može se nositi za brojne prilike. S obzirom da nam je stiglo ljeto, vrijeme da je malu crnu haljinu zamijeni mala bijela haljina.

Bijela haljina ostavlja dovoljno prostora da se poigravate nakitom i bojama i teksturama raznih asesoara. Uz malu promjenu detalja možete varirati izgled od svedenog do glamuroznog. Isto kao i bijela košulja ili majica, bijela haljina reflektuje svjetlost, pa će vam lice djelovati svježije, odmornije, mlađe. Izbjegavajte tanke materijale, uglavnom su providni na jakom svjetlu, što često ne vidite u stanu kad se spremate. Uz bijelu haljinu bitan je i veš. Neka bude u bijeloj ili u boji kože.

Dobro izabran model prikrit će sve nedostatke, ali samo ako izaberete odgovarajući kroj za vašu figuru. Ako ste puniji, ne izbjegavajte bijelu boju, već haljine sa likrom koje prate liniju tijela i ocrtavaju svaku nepravilnost, piše zena.blic.rs. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.