17.6.2016. 21:30
0
Pet savršenih kupaćih kostima
Ovi modeli osvajaju na prvi pogled.

Od uživanja u suncu, moru i izležavanja na plaži dijeli vas još malo vremena. Veliku većinu potrebnih sitnica za odmor ste nabavile, no ključan komad vam još uvijek nedostaje? 

Bilo da se odlučite za bikini ili jednodijelni kupaći kostim, ovog ljeta vodite računa o tome da on bude jako upečatljiv i nadasve primjetan. Birajte modele u jarkim bojama ili u nekom ludom printu, jer upravo oni najbolje ističu vašu preplanulu put. 

Jednodijelni kupaći kostimi su idealni za kombinaciju s vrućim traper hlačicama i vašim nadražim sandalama (uz njih vam još samo trebaju dobre sunčane naočale i torba za plažu), dok kod bikinija savjetujemo da investirate u jedan dobar kimono koji ćete prebaciti preko njega. 

Kimono neka bude u jednoj boji ako je vaš bikini u printu, ili se odlučite za neki šareni cvjetni print ako ste nabavile jednobojni bikini. Vruće hlačice must have su u ovoj kombinaciji, a divno će se uklopiti i šešir, piše Cosmopolitan.hr.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.