4.7.2016. 18:12
1
Kako u providnom izgledati lijepo, a da pri tome ne pokažete previše
Dok s jedne strane imamo žene koje ne vole previše otkrivati odjećom, s druge imamo one koje uživaju u kratkom i providnom.

Ukoliko ste vi jedna od onih koje vole providno, onda morate znati tajnu takve odjeće, a ona je u slojevitinim providnim materijalima koji istovremeno i skrivaju i otrivaju. Osim toga, da ne biste izgledali "jefitno", morate znati nositi providnu odjeću. 

Za potpuno providnu bluzu nije dovoljna samo vitka figura, već i hrabrost da se ponese tako nešto. Sve to na svjetskim pistama ili na fotografijama djeluje super zato što one znaju to da nose. Za obične dnevne i večernje potrebe mimo modnih pista, providne stvarčice izgledaju sasvim zavodljivo i kad ih obučete na donji veš.

Za takvu priliku donji veš mora da bude izuzetan. Diskretno providno takođe izgleda zavodljivo i nježno.  Za veče je najbolje držati se crnih komada. Providni materijali sa šarama djeluju gušće. Slojevi providnih materijala, kao što su volani, pomoći će da sve izgleda manje šokantno i ekstravagantno.

Kada se odlučite da nosite providno neka to bude samo neki komad, bluza ili noge na haljini, ili haljina sa strane, nikada cijela figura. Preko providne bluze možete staviti klasičniji komad kao što je sako. Uz pantalone u toj kombinaciji možete i na posao. Providna odjeća djeluje lepršavo, ali morate paziti da nikada ne pokažete previše. Odjeća ne smije da se providi na pogrešnim mjestima, nego da se naziru dijelovi tijela, piše zena.blic.rs.

(Adna Zukanović-Zilić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.