3.8.2016. 21:07
0
Morate znati šta radite: Slojevito odijevanje može biti pun pogodak ili totalni promašaj
Slojevito oblačenje može biti pun modni pogodak, ali trebate se znati obući jer će u suprotnom to biti totalni promašaj. Ovaj trend je bio pravi hit 2014., a ove godine se polako vraća.

Kombinovanjem haljine i pantalona možete da ostavite hrabar i upečatljiv utisak, ali važno je da znate nekoliko trikova da ne bi sve djelovalo pretjerano.

Bazirajte se na neutralne boje

Kombinacija koja bi možda izgledala prenatrpano, može da djeluje vrlo sofisticirano i jednostavno ako izaberete bijelu, crnu i krem boju.

Birajte helanke ili pantalone bez vidljivih šavova

Lagane, uske pantalone, koje su poput helanki, često su najbolji izbor ispod haljine, jer oblikuju noge i ne stvaraju dodatne neravnine, koje mogu da se vide ispod haljine, piše Net.

Dobrodošle su vrećaste haljine

“Oversized”, odnosno nešto šira haljina pogodna je za nošenje u ovoj kombinaciji i stvara utisak ležernosti.

Spojite dva ista materijala

Kombinovanjem haljine i pantalona od istog materijala, vaš izgled će odisati elegancijom i ostavićete utisak hrabrog profesionalca, koji tačno zna što radi kada je posrijedi modni izražaj, prenosi Telegraf. 

(Adna Zukanović-Zilić)

OdjecaModa
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.