22.12.2016. 17:22
0
Samo jedna boja i model farmeki pristaju baš svakoj ženi
S obzirom na to da nas je hladno vrijeme već uzelo pod svoje, dame su kratke suknje zamijenile dugim pantalonama i farmerkama. Zima bez ovih odjevnih predmeta ne može da prođe.

Međutim, vječito pitanje – koje mi farmerke bolje stoje? U zavisnosti od toga kakav kroj volite – uske, široke, zvoncare, cigaret – takve ćete uglavnom i tražiti. Sezona sniženja uskoro počinje, pa bi valjalo da se pripremite i uskočite u svoj omiljeni model. Posljednjih godina najpopularnije su bile skinny, za kojima su žene širom svijeta jednostavno ludjele, piše “Ljepota i zdravlje“…

Sve su ih željele u svom ormanu, pa je bilo i onih koje su, možda, pretjerale u izboru jer im takav kroj jednostavno ne stoji. Zbog toga se svim damama obratio Džonatan Kroker, predstavnik modnog brenda AG, poznatog po proizvodnji kvalitetnog džinsa.

“Važno je odabrati one koje će dobro pristajati vašem tijelu. Farmerke sa visokim strukom prikladne su za svačiju građu”, ističe on i dodaje da je boja, takođe, jedna od važnih faktora kada je izbor farmerki u pitanju.



On savjetuje nošenje modela u tamnim bojama (tamno plava, tamno siva, crna) bez ispranih detalja jer s njima ne možete pogriješiti i jednako dobro pristajaće i vitkim i punijim damama.

(Merima Druškić)

Pantole
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.