16.2.2017. 19:02
1
Bivši robijaš zasjenio sve na modnoj reviji
Ovih dana u New Yorku je aktuelna nedjelja mode, koja je okupila najveće stručnjake i slavne ljubitelje kolekcija sa potpisom poznatih dizajnera.

Najveći bum napravila je revija mladog kreatora Filipa Plejna, zbog jednog mudrog poteza - za modela je angažovao bivšeg robijaša Džeremija Miksa (33), koji je plavim očima i crtama lica zavodio žene još sa poternice!

Zbog fizičkog izgleda i popularnosti koju je stekao još dok je bio u zatvoru, odmah po odsluženju kazne, Miks je prihvatio poslovnu ponudu i sada je prebogati, slavni maneken.


Momak koji sada nosi titulu najzgodnijeg kriminalca na svijetu dokazao je da nikada nije kasno da postignete uspjeh i da je sve moguće, čak i poslije najvećih grešaka i padova, piše Today.

Kada je prošetao u urbanoj kombinaciji, Džeremi je oduševio sve pripadnice nježnijeg pola koje su se zatekle na njujorškoj nedjelji mode, a kada je skinuo majicu i pokazao izvajane trbušnjake, Madona, Kajli Džener i Tifani Tramp nisu uspjevale da skinu pogled sa njega, prenosi Stil.

Nakon što je stekao svjetsku slavu i obožavanje žena širom svijeta, Miks planira da pokrene sopstvenu liniju odjeće, a modni znalci mu prognoziraju i te kako uspješnu karijeru.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.