6.6.2017. 12:10
0
Naslovnicu Voguea prvi put u povijesti krasi model s hidžabom
Po prvi puta u povijesti, na naslovnici najpoznatijeg modnog magazina u svijetu, nalazi se model s hidžabom, prenose mediji.

Prekrasna Halima Aden krasi naslovnicu Vogue Arabia u crno-bijeloj haljini koja se idealno slaže s crno-bijelim hidžabom.

Halima je u centar pozornosti došla nakon nošenja revije Kanye Westove Yeezy Season 5, na kojoj je također po pisti šetala glave pokrivene hidžabom u veljači.

Manekenka je svoju sreću i ponos podijelila i na vlastitom Instagram profilu uz komentar: '' Taj nevjerojatan i sanjiv trenutak kada se vidiš na naslovnici Voguea! Neopisivo sam zahvalna na prilici da krasim lipanjsku naslovnicu''.

Reakcije na naslovnicu su iznimno pozitivne iz svih dijelova svijeta, a Vogue je još jednom pokazao kako se na elegantan način boriti protiv predrasuda.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.