30.5.2019. 14:13
6
Uspoređivali je s konjem, a ona to okrenula u svoju korist: "Opet najljepša" kreirala vlastiti brend
Influenserka i voditeljica Hana Hadžiavdagić pokrenula je vlastiti brend, a kolekciju koju najavljuje trebala bi biti viđena sutra. Prema njenim najavama i komentarima fanova vrlo brzo će biti rasprodata.

"Projekt na kojem sam s najboljim timom radila mjesecima ugledat će svjetlo dana u petak u 12:00h.

Veoma sam ponosna na moju prvu kolekciju, na brend kojem je kvaliteta na prvom mjestu. Brend koji sam željela plasirati zbog ideje koja je jednostavno morala da se pretvori u djelo, jer ja ništa ne radim zbog novca nego zbog vlastitog zadovoljstva. “Opet najljepša” je ozbiljna priča u koju je uloženo dosta truda, rada, novaca i vremena.

Kroz svaku nit protkana je dušom i srcem. Vjerujem da će ovo biti oduševljenje i osvježenje za mnoge jer svi to trebamo, a rijetko gdje možemo pronaći da je “po našoj mjeri i ukusu”! U ostalom sve će vam se samo kazati", napisala je Hana na Instagramu.

"Nevjerovatna si! Koliko iz svega izvučeš nešto pozitivno, znamo koliko su puta uspoređivali konja i tebe i ti si to sad hladno u svoju korist okrenula, treba i to znati I tačno kad sam vidjela konja i još onu štiklicu znala sam da se ti kriješ iza #opetnajljepša dominacija", samo su neki od komentara njenih fanova, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

6
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.