12.10.2015. 12:42
0
Stari Sergej u novom ruhu: Poslušajte pjesmu "Korov"
Nakon pet godina pauze jedan od omiljenih regionalnih pop izvođača publiku je odlučio počastiti svojim novim pjesmama, a njegova publika u BiH novi šesti studijski album, moći će potražiti pod markicom diskografske kuće „Hayat Production”.
Sergej Ćetković danas  je objavio spot za pjesmu pod nazivom "Korov" propraćen video spotom, koji je doživio i svoju bh. video premijeru na Hayat Musicu.

Raskošno produciran spot sniman je u Toskani prema zamisli Sergeja Ćetkovića, a emotivni stihovi, te odličan muzički aranžman, u skladu su s njegovim dosadašnjim italo pop stilom kojeg vjerno njeguje tokom cijele karijere. Sergej je napisao tekst i muziku, dok je za aranžman bio zadužen Dado Marinkov.

Prava je to najava za šesto studijsko izdanje popularnog pjevača koje će nositi ime pjesme "Moj svijet". S njom je Sergej uspješno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu, završivši takmičenje među 20 najboljih izvođača.

O novom albumu, koji će biti malo drugačije i energičnije izdanje Sergeja, popularni pjevač kaže:

„Stari Sergej u novom ruhu. Desile su se nove saradnje s muzičarima iz Hrvatske i Makedonije, napravili smo neku novu kombinaciju i svako je unio nove energije. Nove pjesme su malo drugačije i, po meni, zrelije od onog što smo radili do sada, a to je i bilo za očekivati“.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.