5.11.2015. 11:48
0
Ovo je posljednja balada Kemala Montena
Pjesma „Otkako te nemam“ nedavno je ugledala avjetlo dana. Kemal Monteno ovaj duet je snimio prije nešto više od godinu dana.

Monteno je snimio pjesmu sa tenorom Maksom Hozićem. Tada niko nije ni slutio da će Kemal zbog bolesti doživjeti kobni kraj.

Iako legendarni pjevač više nije među živima, posljednja pjesma koju je snimio je prije nekoliko dana objavljena, a snimljen je i spot.

Podsjetimo, Kemal Monteno preminuo je 21. januara ove godine. Legendarnom pjevaču, tekstopiscu i kompozitoru 16. novembra 2014. godine izvršena je transplantacija bubrega, na koju je čekao tri godine.

Kratko vrijeme se osjećao dobro, ali je 21. decembra ponovo primljen u bolnicu, najprije zbog povišene temperature, a potom i zbog postoperativnih komplikacija.

Kako je tada objasnio njegov menadžer Gane Pecikoza, uzrok smrti je bila virusna infekcija.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.