22.11.2015. 15:28
0
Pearl Jam obradio pjesmu grupe Eagles Of Death Metal u znak solidarisanja zbog horora u Parizu na njihovom koncertu
Članovi Pearl Jama izrazili su podršku grupi Eagles Of Death Metal, na čijem su koncertu u Parizu teroristi ubili 89 ljudi, tako što su na nastupu u Brazilu obradili njihovu pjesmu I Want You So Hard (Boy Bad News).

Ova dva benda povezuje dugogodišnje prijateljstvo pa je bubnjar Eaglesa i frontmen Queens Of The Stone Age Josh Homme i gostovao na božićnom singlu Pearl Jama "In The Moonlight".

Istodobno, članovi Eagles of Death Metal su objavili jednominutni video u kojem su progovorili o hororu s kojim su se suočili u Bataclanu u Parizu tijekom terorističkog napada.

Frontmen benda Jesse Hughes izjavio je za Vice kako je toliko puno ljudi ubijeno jer mnogi od njih nisu željeli napustiti svoje prijatelje. "Nekolicina ih se pokušala spasiti tako što se sakrila u našu garderobu. Ubili su ih sve osim klinca koji se prekrio mojom jaknom", kazao je. 

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.