23.11.2015. 8:18
0
Frenkie predstavio novi album Reexperience
Nakon dva video spota kojima je Frenkie zagolicao maštu kako ljubitelja ovog žanra muzike, tako i šire javnosti, svjetlo dana je ugledao i cijeli album. Reexperience predstavlja svojevrsnu krunu Frenkijeve desetogodišnje karijere i djelimično je realiziran u saradnji sa pivskim brendom PAN.
Osim pjesme S.C.A. (Salt City Attack) koju je posvetio voljenom gradu Tuzli, na albumu se našlo još desetak njemu najdražih pjesama sa četiri solo albuma, te par novih stvari. Iza naziva Reexperience stoji želja za prisjećanjem na brojne albume i nastupe i ponovno proživljavanje starih pjesama i vremena. 

„Moji tekstovi su intimni i svaki od njih obilježava jedan period mog života, tako da slušajući pjesme s Reexperienca je kao da pogledam svoj stari fotoalbum. Uspomene su osvježene novim licima, prijateljima i partnerima, među kojima su se našli PAN, Salt&Flow, MK Geargrinder i mnogi drugi“ – izjavio je Frenkie tokom promocije održane u prostorijama Caffe-a Sloboda u Tuzli. 

Saradnja ostvarena između Frenkija i PAN-a je samo jedan od projekata podrške ovog brenda sportsko-kulturnoj zajednici Tuzle. 
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.