6.2.2016. 18:44
0
Mirza Šoljanin predstavio "Račun za ljubav"
U mjesecu u kojem slavimo ljubav stiže nam prekrasna ljubavna balada miljenika publike Mirze Šoljanina “Račun za ljubav”.

Nakon mnogobrojnih nastupa u protekloj godini, te  brojnih sati provedenih u studiju, napokon smo dočekali da predivnu baladu ‘Račun za ljubav’ predstavimo publici. Mirza je otkrio i da je pjesma rađena po istinitom događaju.

“Autorov dobar prijatelj upoznao je djevojku u novogodišnjoj noći. Ljubav je planula u prvoj sekundi susreta. Činilo se da je to veza za cijeli život, međutim, ispostavilo se da nije. Djevojka je nakon određenog vremena ipak odlučila da se vrati svom bivšem momku. Nije imala hrabrosti reći mu to u lice, već ga je jedno jutro nakon buđenja umjesto njenog osmijeha na jastuku dočekala poruka ‘Oprosti’. Ta poruka, taj komadić papira je u ovoj priči ‘Račun za ljubav’…”, kazao je Mirza.

Pjesmu je napisao Aleksandar Vještica, a muziku i aranžman potpisuje producent Arel Češljar.

U pjesmi ćete čuti novog, a opet starog Mirzu, Mirzu koji svojim glasom u nama budi određene emocije koje nas podsjećaju da smo svi nekada imali neku neuzvraćenu ljubav. Pjesma odiše španskim melosom i etno zvukom koji u kombinaciji  zvuče maestralno u Mirzinoj interpretaciji. Tako nam je Mirza  još jednom dokazao da njegov pjevački talenat nema granica i da se odlično snalazi u svim žanrovima muzike. Nadasve emotivna i kvalitetna  ljubavna balada zaslužila je i moderan video spot, a u saradnji sa Hayat produkcijom, nastao je u Hercegovini, u predivnim predjelima sela Leđenica koji svojom ljepotom oduzimaju dah.

Sigurni smo da će Mirzine fanove obradovati i informacija da singl “Račun za ljubav” najavljuje i njegov novi, dugo i pomno pripremani album koji izlazi uskoro.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.