20.2.2016. 20:34
0
Gibonni priprema zajednički album s Oliverom Dragojevićem
Svima je bilo jasno da će Gibonni, nakon objavljivanja nekoliko desetaka hitova, pa onda i albuma na engleskom, vrlo teško pronaći formulu daljnjeg rada i snimanja novih materijala. Na pitanje novinara je li objavljivanje albuma na engleskom bio baš najbolji potez, Gibo je rekao:

-Ako ja odlučim, na mom će idućem albumu biti radio drama. Snimit ću radio dramu i objaviti ju kao novi album. Ja nisam ovdje da se nekome dopadnem. Svjestan sam da je album na engleskom neke ljude udaljio od moje muzike, ali je privukao nove i to je normalan proces.’

Ipak, kako saznaju 24sata.hr iz krugova bliskih splitskom muzičaru, nije riječ o radio drami nego bi se dobitna formula mogla zvati - zajednički album s Oliverom Dragojevićem.
 
Naime, na Gibonijevoj Facebook stranici već neko vrijeme stoji najava: 

- Novi album uskoro. Nikša Bratoš finalizira nove pjesme s Gibom u studiju! Brojimo sitno!’ 

O zajedničkom se albumu s Oliverom već neko vrijeme govori po kuloarima, a prema istim izvorima nove se pjesme snimaju i u splitskom studiju Tomislava Mrduljaša.

(Nedim Pobrić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.